Datum: 
Tue, 16/10/2018 - 18:00 to Wed, 17/10/2018 - 17:59
Locatie: 
Spoorweglei 4, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Wow wow wow, het is bijna zover, het begin van het studentenleven. Jullie hebben de kans om je te laten dopen, om jullie lintje te verdienen en zo ook meteen lid te worden van Utopia. Dus met deze, de laatste info voor het leukste moment van het jaar, DEN DOOP.

Het tweedelige doopgebeuren gaat door te Spoorweglei 4, 2860 Sint-Katelijne-Waver

- De middagdoop:
Gedurende één uur (11u45-14u15) worden jullie verwacht voor het aangename gedeelte van de doop. Jij of je kleren worden nog niet vuil, dus in de namiddag kan je nog naar de les gaan.

-De avonddoop:
Het leukste gedeelte voor de doopmeesters, dus laat ze even genieten. Afspraak is om 18u aan de weide van de middagdoop. Indien alle doopgroepen vertrokken zijn kan je niet meer mee, dus kom zeker op tijd. Na de doop zijn er douches voorzien, zodat jullie je wat deftig kunnen maken vooraleer we gaan cantussen.

Het is nooit leuk om alleen te dopen, daarom organiseren wij een sleep over de dag ervoor. Zodat je je lotgenoten al leren kennen ;)

Mee te nemen!:
- Slechte kleding met schoenen en zwembroek voor de vuilbak
- Propere kledij voor op de cantus
- Slaapgrief (slaapzak, TEDDY, matje, tent) voor mensen die blijven slapen
- Douche gerief
- Nylonkous
- Identiteitskaart
- Inschrijvingsgeld (40€ of rest van je voorschot indien je al een stuk betaald hebt.)
- Privé eigendommen zoals GSM, portefeuille, sierraden, horloges en lenzen kunnen worden bewaard tijdens de doop. Geef deze af aan de quaestor in een plastiek zakje. Hou je paspoort binnen handbereik.

Be there or be ni gedoopt..