Datum: 
Tue, 11/10/2016 (All day)
Locatie: 
Utopia kot: Parking station
 

Beste bieten,

Het feit dat jullie deze brief lezen wilt zeggen dat jullie zich willen laten dopen. Mis de doop zeker niet, want dit is de enigste kans dit jaar om in Utopia te geraken.
Nu wat houdt die doop in? De doop wordt opgesplitst in 2 delen.

- De middagdoop

Deze vindt plaats aan het utopiakot (parking station) tussen 11:45 en 14:00. Kom dus onmiddellijk na jullie les naar de daar) Tijdens deze middagdoop moeten jullie minstens 1 uur gedoopt worden. (Ten laatste aanwezig op 13:00)
Tijdens de middagdoop worden jullie niet vuil gemaakt!!! Achteraf moeten jullie terug naar de les. Het is VERPLICHT om je ‘s middags 1 uur te laten dopen!!

- De Avonddoop

De avonddoop begint om 18:00 aan het Utopiakot (achterkant station)!! Wees dus hier rond 17:45! Voor zij die les hebben tot 18:15 kom dan recht na project of labo naar de parking van het station. Ga desnoods ’s middags een broodje halen en eet dat onderweg op. Als je te laat komt kan het zijn dat je niet meer gedoopt kan worden omdat de rest al vertrokken is. Dus kom op tijd! Tijdens de avonddoop moeten/mogen jullie niets drinken.

Na de doop is er de mogelijkheid om jullie te douchen. Nadat jullie gedoucht hebben begint de doopcantus in het verbondszaaltje!! Hier zullen jullie jezelf moeten voorstellen op een korte originele manier. Doe dit op een wijze die gebaseerd is op humor en creativiteit, dit zijn immers 2 van de 3 pijlers van de club. Hoe plezanter jullie het maken, hoe plezanter de cantus zal zijn voor iedereen. daarna worden jullie verkocht aan jullie “peter” en/of “meter”.

Aangezien jullie allemaal de kans krijgen jullie voor te stellen kan deze cantus wel eens duren tot een stuk in de nacht. Hiervoor proberen we van het jaar eens iets nieuws! Een heuse Utopische camping gelegen in de tuin van beatrijsstraat 97, Sterker jullie zijn maandag avond al welkom om jullie tentje op te komen zetten en de rest van de mede bieten te ontmoeten! Let op het is vrijblijvend om hier maandagavond en/of dinsdagavond te blijven slapen. Het zal dan ook geen invloed hebben op de doop zelf. Al is het wel aangenaam om de mensen met wie je gedoopt zal worden eens gesproken te hebben voor de doop.  

 

-Wat moet je zeker meebrengen!

o             Slechte kleding met schoenen en zwembroek voor de vuilbak
o             Propere kledij voor na en op de cantus
o             Slaapgrief (slaapzak, TEDDY, matje, tent)
o             Douche gerief
o             Nylonkous
o             Sis Kaart 
o             Identiteitskaart
o             Inschrijvingsgeld (45€ of rest van je voorschot indien al stuk betaald)

Privé eigendommen zoals GSM, portefeuille, sierraden, horloges en lenzen kunnen worden bewaard tijdens de doop. Geef deze af aan de quaestor in een plastiek zakje. Hou paspoort en sis binnen handbereik.

 

Beste leden,

Jullie weten wel hoe het gaat, vergeet u gerief ni en kom maar af. (Berre)