Datum: 
Tue, 15/10/2019 - 12:00 to Wed, 16/10/2019 - 11:59

Boys and girls
Dinsdag 15 oktober is het weer zo ver. Het moment dat het kaf van het koren wordt gescheiden. Naar jaarlijkse traditie bestaat de doop uit 2 delen.

Het tweedelige doopgebeuren gaat door te Spoorweglei 4, 2860 Sint-Katelijne-Waver

- De middagdoop:
Gedurende één uur (tussen 12u. en 14u.) worden jullie verwacht voor het eerste gedeelte van de doop. Jij of je kleren worden nog niet vuil, dus in de namiddag kan je nog naar de les gaan.

-De avonddoop:
Het leukste gedeelte voor de doopmeesters, dus laat ze even genieten. Afspraak is om 18u aan de weide van de middagdoop. Indien alle doopgroepen vertrokken zijn kan je niet meer mee, dus kom zeker op tijd. Na de doop zijn er douches voorzien, zodat jullie je wat deftig kunnen maken vooraleer we gaan cantussen.

Natuurlijk is het al veel leuker als je je mede dopelingen al beter kent. Daarom organiseren wij dit jaar ook de avond voor de doop een gezellig samenkomst voor de bieten die de dag erna zich willen laten omtoveren tot schachten. Hier zal nog een apart evenement van op facebook komen

Wat moet je nu meenemen naar de doop?
- Slechte kleding met schoenen en zwembroek voor de vuilbak
- Propere kledij (hier horen ondergoed en kousen ook bij) voor na het douchen
- Slaapgrief (slaapzak, TEDDY, matje, tent) voor mensen die blijven slapen
- Douche gerief
- Nylonkous
- Identiteitskaart
- Inschrijvingsgeld (40€ of rest van je voorschot indien je al een stuk betaald hebt. Tenzij je je inschrijvingsgeld al betaald hebt natuurlijk)
- Privé eigendommen zoals GSM, portefeuille, sierraden, horloges en lenzen kunnen worden bewaard tijdens de doop. Geef deze af aan de quaestor in een plastiek zakje. Hou je paspoort binnen handbereik.
Laten we er een avond van maken om nooit te vergeten.

Praesidium 2019-2020