Datum: 
Sun, 02/08/2020 - 14:00 to Mon, 03/08/2020 - 19:59
Locatie: 
Zoom-meeting

Beste Utopisten,

 

Omwille van de nieuwe corona-maatregelen zijn we genoodzaakt de verkiezingen online te laten doorgaan. Vanaf 14u kan je via een Zoom-meeting in-tunen op een DJ set van onze eige DJ TIJL. Een dikke boit later worden eventuele vragen beantwoord in een vragenronden waarna we doorgaan tot de verkiezingen. Hiervoor zal u een link krijgen in de Zoom-meeting of op de facebook leden pagina. De stemming sluit om 20u 's avonds.

De link voor de zoom meeting zal u ontvangen via mail, of ook weer via de facebook leden pagina.

Na de verkiezing van afgelopen week is er heel wat verwarring. Deze online-verkiezing werd niet geldig verklaard in samenspraak met pro-senioren en leden aanwezig, omdat er, mede door minder goede communicatie, een tekort was aan stemgerechtigden. Het opkomend blok is evenwel aangesteld als interim-praesidium. Dit is een overgangsmaatregel tot er een AV kan worden gehouden of tot er een nieuwe verkiezing kan worden gehouden. 

De nieuwe verkiezing wordt georganiseerd door het interim praesidium, aka het opkomend blok (blokkeer corona blok). Aangezien een cantus niet kan worden gehouden onder de huidige maatregelen, gaan we met z'n allen bowlen in bubbels van 15. Ondertussen kan er gestemd worden via stembriefjes. Vragen kunnen op voorhand doorgegeven worden aan Berre, deze worden dan tijdens het bowlen beantwoord.

 

Het opkomend blok bestaat uit: 

Jarno Peeters voor praeses

Sarah Van Autenboer voor quaestor

Christophe Luyten voor feestleider

Wout Rits voor schachtenmeester

Jarne Nuyens voor redactor

Patrick voor zeester

 

Link voor het facebook-event: https://www.facebook.com/events/592884644723750/

Link om in te schrijven: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFGIPB5Gxt_wv0ta0MKkBI9BDH93l_beKnihyVu958_JukdQ/viewform?usp=send_form

 

Er wordt voorrang gegeven aan stemgerechtigden, maar we mogen met 60 man zijn, wat hopelijk genoeg zou zijn voor iedereen die zou willen komen. 

 

Hopelijk tot zondag! 

 

Met Utopische groetjes, 

Praesidium 2019-2020